Canfali Marina Alta

Ramiro advoca per canviar la mentalitat de travessia en les obres de l’entrada sud a Ondara

Ramiro advoca per canviar la mentalitat de travessia en les obres de l’entrada sud a Ondara
  30/01/2019

 

Justifica la reducció de velocitat en que “ja no és una carretera nacional sinó un via urbana”

 

Les obres de millora del polígon en la zona de serveis Marjals i l'avinguda d'Alacant d'Ondara estan en una fase molt avançada, i estaran acabades en les pròximes setmanes, segons han confirmat l’alcalde, José Ramiro, i el regidor d'Urbanisme, Francesc Giner.

        Els treballs, quantificats en 11.105 euros, són executats des de novembre, compten amb una la subvenció concedida per part de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (Ivace) per a modernitzar el polígon industrial.

        Ambdós han remarcat que en el cas de la zona de serveis Marjals i l'avinguda d'Alacant es pretén recuperar l'espai per a les persones, al mateix temps que millorar la seguretat viària, ordenar l'aparcament i potenciar l'ús de la bicicleta. “Aquest és un primer projecte per a la millora de l'accés a Ondara per l'avinguda d'Alacant, que tindrà pròximament continuïtat amb noves inversions en aquesta zona d'entrada al nucli urbà", han matisat.

        Des de l’equip de govern s’ha qualificat el projecte com “més amable amb la circulació, els aparcaments, les empreses, els vianants i els visitants que altres models d'entrada a pobles". Amb això, tant Ramiro com Giner afirmen que "estem en contacte directe amb veïns i veïnes de l'Avinguda d'Alacant per a resoldre els seus dubtes i arreplegar els suggeriments que ens han transmès els comerços".

Cercar notícies
Agenda