Ramiro destaca l’optimització de recursos socials que ha comportat la reincorporació d’Ondara a la Massma

  • Ramiro destaca l’optimització de recursos socials que ha comportat la reincorporació d’Ondara a la Massma
  • Ramiro destaca l’optimització de recursos socials que ha comportat la reincorporació d’Ondara a la Massma
  21/11/2018

 

"Hem d'evitar que els polítics utilitzen aquesta àrea per a interessos partidistes"

 

La presentació de la jornada de portes obertes de la Massma per a posar en valor els serveis socials municipals i els seus professionals li ha aprofitat a l’alcalde d’Ondara, José Ramiro per a posar el focus en el que ha suposat de positiu la reincorporació del municipi a aquesta mancomunitat.

       Ramiro ha rememorat en el seu discurs les circumstàncies viscudes a Ondara, per a incidir en l'eixida del municipi de la Massma en 2013, aprovada en ple per l'anterior equip de govern del PP de forma unilateral. Eixida que, al seu entendre va comportat que “els usuaris dels serveis socials d'Ondara que travessaven situacions de precarietat i emergència, van veure reduïts els serveis que rebien en un moment difícil de crisi, i en aspectes que afectaven les seues necessitats més bàsiques".

 

REDUCCIÓ DE SERVEIS PER L’EIXIDA

 

       Aquesta situació, segons ha remarcat, va quedar revertida dos anys després en una de les  primeres decisions preses per l'actual executiu que composen PSPV i Compromís.

       “Hem d'evitar que els polítics utilitzen els serveis socials per a interessos partidistes", ha afirmat per a reivindicar que “l'actual equip de govern va iniciar una política on es prioritzen les mesures socials i es realitza un esforç pressupostari i una optimització dels recursos públics, personals i materials".

Subscriu-te!