Regional Preferent: el Pedreguer presenta una plantilla amb nou cares noves

  • Regional Preferent: el Pedreguer presenta una plantilla amb nou cares noves
  • Regional Preferent: el Pedreguer presenta una plantilla amb nou cares noves
  • Regional Preferent: el Pedreguer presenta una plantilla amb nou cares noves
  21/08/2021

El Pedreguer ha presentat aquest dissabte al Poliesportiu Municipal la plantilla del primer equip en la que ha incorporat fins a nou cares noves. Un equip amb el qual es pretén "no patir tant" com en la anterior campanya, en la qual el Pedreguer es va salvar del descens "in extremis", segons va dir el president, José Luis Gayà, durant la presentació. Les cares noves de la plantilla, que continuarà dirigint Ximo Davó, són: Maverick, Cabanilles, Samuel Piña, kevin, Borja, Rico, Cristian de Luis, Hucha i Alfie.El grup de vint-i-dos es completa amb jugadors que continuen: Axel, Cambronero, Miquel, Iván Giménez, Jaume Devesa, Miralles, Carles Mondéjar, Abel, Gauchi, Pepe, Jordi, Alex Gayà i Iván Malter.

L'entrenador, Ximo Davó va assenyalar que "tenim un equip que ho donarà tot" durant la seua intervenció.

L'acte de presentació va comptar amb la presència de l'alcalde, Sergi Ferrús, qui va assenyalar l'esforç de l'Ajuntament per invertir en millores de les instal·lacions.

Durant l'acte es va presentar també l'equip juvenil que dirigirà de nou Crespo i que s'ha marcat com a objectiu el ascens a Preferent.

En acabar es va disputar un amistòs entre el Pedreguer i el juvenil del València CF, amb resultat de 0-3 per als visitants.

¡Suscríbete!