Regional Preferent: Al Dénia li basta una bona primera part per a guanyar a un corretjós At. Benidorm (2-1)

Regional Preferente: Al Dénia le basta una buena primera parte para ganar a un correoso At. Benidorm (2-1)
  07/11/2021

DÉNIA: Maxi, Lapeña, Panucci, Palacios, Llop (Segui), Pablo, Faye (Jaume), Kevin (Josep), Carlos Ribes (Castillo), Ferran i Renzo (Ramis).

AT. BENIDORM: Tristan, Isaac, Daniel, Brayan, Jacob Bodi (Cody), Gaston, Paul (Jeffrey), Nimo, Jonny, Ashford (Guillermo) i Aba.

GOLS:

1-0. Minut 20. Renzo.

2-0. Minut 26. Panucci, de penal.

2-1. Minut 49. Gaston.

El Dénia s'ha emportat un gran triomf davant l'Atlètic Benidorm (2-1) en un partit amb dues cares. En la primera part els groguets s'han sentit molt còmodes en el camp fins i tot sense pilota, i s'han mostrat eficaces per a anar-se al descans amb un còmode 2-0. però en la segona part la tònica va ser diferent. El Benidorm, molt corretjós durant tot el partit, va portar el perill a la porta de Maxi i va retallar distàncies en el marcador. El partit es va obrir i les davanteres van trobar espais encara que sense inquietar massa als porters. Ja en el descompte Jaume va fallar un penal que va poder ser la sentència. Fet i fet tres importants punts per a un Dénia que torna a la tercera plaça, compartida amb el Gandia i a tres punts del líder, el Xàbia.