Regional Preferent: El Calp gana (2-0), el Dénia empata (1-1) i el Pedreguer perd (1-2)

Regional Preferente: El Calpe gana (2-0), el Dénia empata (1-1) y el Pedreguer pierde (1-2)
  30/10/2021

El Dénia va estar a punt de donar la campanada en Tavernes on va anar guanyant per 0-1 des del minut 60 amb gol de Ferrán. No obstant això, el conjunt local va espentar en els últims minuts amb un Dénia tancat en la seua porteria i va aconseguir empatar en el minut 97. Els de Perles van realitzar un gran partit però al final es va quedar amb la mel en els llavis.

Per part seua, el Pedreguer va caure a casa per 1-2 contra La Font amb els dos punts per als visitants de penal. El partit es va posar de cara per als de Pedreguer amb el punt en el minut 19 d'Alfie. No obstant això, a penes cinc minuts després va arribar l'empat. Els equips a penes van inquietar la porteria rival. En la segona meitat Alfie es va plantar davant el portera de la Font però no va encertar. Ja a última hora, Cambronero ho va intentar en un parell d'ocasions però sense encert. El Pedreguer va acusar les baixes i va sumar la seua tercera derrota consecutiva, en aquesta ocasió regalada amb dos absurds penals, davant un rival que a penes va tirar a porta.

Per part seua, el Calpe va guanyar 2-0 a l'Algemesí en un partit que va dominar però que al final es va poder complicar. Els de Villaescusa es van avançar en la primera meitat amb gol de Rafa de penal. En la segona part va continuar el domini i les ocasions per als de casa, però el Calp es va quedar amb un menys per l'expulsió de Jefersson. Amb un més, els visitants van estirar les seues línies i van inquietar en un parell d'ocasions, fins que Xavi va posar el 2-0 de la tranquil·litat.