Regional Preferent: Calp i Jávea empaten a dos i el Dénia cau a casa davant l'Olleria

Regional Preferente: Calpe y Jávea empatan a dos y el Dénia cae en casa ante l’Olleria
  30/01/2023
La lesió de Raúl, que va acabar a l'hospital, va quedar en un esglai

Cap dels equips de la Marina Alta del grup III de la Regional Preferent ha sumat en aquesta vinté jornada de lliga. Calp i Jávea van igualar en una vibrant trobada (2-2) en un partit que va concloure amb l'ambulància sobre el terreny de joc, per a retirar al jugador calpí Raúl lesionat després d'un xoc fortuït amb el porter del seu equip. Xavi i Meji van marcar per als locals, mentre que Ramis va fer doblet en el bàndol visitant.
    El jugador Raúl va patir un dur colp en la cara que li va provocar una commoció que el va obligar a passar la nit a l'hospital, encara que va ser donat d'alta el diumenge amb una forta contusió.
    Per part seua, el Dénia no va poder puntuar a casa davant el poderós conjunt de l'Olleria (0-1) que va marcar l'únic tant de la trobada en el minut 82. Els groguets van fer un bon partit i van saber contindre al seu rival que és segon de la classificació. Es dona la circumstància que el Dénia ja va caure en el partit de tornada pel mateix resultat i amb una miqueta que va arribar també en el mateix minut.