Regional Preferent: Dénia i Jávea guanyen per la mínima i el Calp empata

Regional Preferente: Dénia y Jávea ganan por la mínima y el Calpe empata
  12/03/2023

La jornada vinté-sisena en el grup III de la Regional Preferent ha deixat bons resultats per als equips de la Marina Alta, que han fregat el ple de victòries jugant com a locals. El Dénia i el Xàbia han guanyat per idèntic 2-1 als seus respectius rivals, Promeses Sueca i Esportiu Ontinyent, mentre que el Calp no va passar ahir de l'empat sense gols davant l'Alberic.
    El Dénia ha hagut de patir de valent per a doblegar a un rival que s'avançava en el minut 18. Panucci ha posat les taules abans del descans i Destefano ha resolt en el minut 82.
    També li ha tocat suar sang al Jávea per a aconseguir un gran triomf, malgrat que a la mitja hora ja guanyava 2-0 amb punts de Luis. Però els visitants han retallat en la següent jugada després de rebre el segon tant i han complicat el partit als locals, que han sabut mantindre l'avantatge.
    En el partit entre el Calp i l'Alberic, disputat de nou a Benissa, el marcador no es va moure.