Regional Preferent: Dénia, Jávea i Calpe guanyen a domicili i estrenyen la lluita per estar entre els huit primers

Regional Preferente: Dénia, Jávea y Calpe ganan a domicilio y aprietan la lucha por estar entre los ocho primeros
  30/04/2023

La lluita per aconseguir una de les huit primeres places que donen dret a participar la pròxima temporada en la nova competició aconsegueix el seu grau màxim d'emoció i disputa després de les victòries d'aquest dissabte dels tres equips de la comarca, el Dénia, Jávea i Calpe, que en aquesta ocasió jugaven com a visitants. Els tres arriben en el seu millor moment -és el segon triplet de triomf consecutiu que aconsegueixen, circumstància que no s'havia produït en tota la temporada- i disposats a aconseguir una d'aquestes huit places. La nota negativa és que tot apunta que li l'hauran de barallar entre ells, llevat que es produïsca alguna carambola extraordinària de resultats.
    El Dénia va véncer a Cullera per 2-4, en un partit que es preveia fàcil per als groguets. I així va ser, perquè al descans es va arribar 0-2 amb dos punts de Fede i res més començar la segona meitat va arribar el tercer obra de Panucci. Enrique Sirerol va materialitzar el quart en el minut 65 i posteriorment els locals van maquillar el resultat amb dos punts. 
    El 0-3 del Xàbia a la Font d’Encarròs és per a emmarcar. Els de Julio Ivorra confirmen una ratxa extraordinària de bons resultats -de quatre victòries consecutives- amb aquest gran triomf en un dels camps més complicats del grup. Una miqueta en pròpia porta, i els altres dos de Carles Bisquert, permeten als xabiencs acariciar un objectiu que era impensable a penes fa un parell de mesos. 
    Per a arredonir la jornada, la sorprenent golejada del Calpe a casa del Tavernes, cinqué classificat, per 0-4. Xavi, Manu i Meji van marcar en la primera meitat, mentre que en la segona de nou Xavi va arredonir el marcador. Els de Lauro van estar intensos i molt ordenats per a aconseguir la major golejada de la temporada, just en el millor moment. Els calpins sumen el seu huité partit sense perdre i estan disposats a donar batalla fins al final.

<<< Tornar a la portada