Regional Preferent: El Calp goleja i lluitarà fins a l'última jornada per arrabassar la huitena plaça al Jávea

Regional Preferente: El Calpe golea y luchará hasta la última jornada por arrebatar la octava plaza al Jávea
  15/05/2023

L'emoció en el grup III de la Regional Preferent arribarà fins a l'última jornada en la lluita que mantenen dos equips de la Marina Alta per colar-se en el Grup dels Huit que la pròxima temporada estaran en la nova Lliga Comunitat. El Calp (nové amb 44 punts) va véncer a Sueca amb un rotund 0-5 i es va guanyar el dret a lluitar per aqueixa anhelada huitena plaça amb el Jávea (huité amb 47 punts) fins a l'últim sospir de la competició.
    Als xaviencs no els va bastar el punt obtingut en Tavernes (2-2) on va malgastar dos penals a favor.
    El Jávea es va avançar en el minut 35 amb una miqueta de Luis, però els locals van igualar abans del descans i li van donar la volta al marcador res més arrancar la segona meitat. Mario va posar les taules quasi al final del partit per a salvar un punt que pot ser molt important.
    Mentrestant, el Calp continua viu a hores d'ara de competició i amb totes les circumstàncies negatives que han envoltat aquesta temporada. I a més arriba al tram final amb un bon estat de forma, amb una gran golejada a Sueca, cinqué classificat. Meji (2), Xavi López i Coco van sentenciar abans del descans, i Xavi López va marcar de nou en el 82 per a arredonir el resultat amb una maneta.
    Per part seua, la trobada del Dénia -ja amb els deures fets- a casa del líder, l'Ontinyent 1931, no va tindre massa història, amb un contundent 4-0 per als locals.
    L'última jornada arriba carregada d'interés en els partits del Calp i Xàbia, tots dos com a locals. El Calp no ha de tindre problemes a guanyar al Canals -quart per la cua-, encara que més complicat ho tindrà el Jávea enfront de l'intractable Ontinyent 1931. S'enfrontaran els dos equips més en forma de la segona volta.