Regional Preferent: El Calp salva un punt a Canals mentre Dénia i Jávea perden 

Regional Preferente: El Calpe salva un punto en Canals mientras Dénia y Jávea pierden 
  09/01/2023

Mala arrancada d'any han tingut els equips de la Marina Alta en la jornada d'aquesta finalitat de setmana que a més servia per a tancar la primera volta de la competició. El Calp a penes va poder sumar un empat a Canals (2-2), i gràcies, ja que es va produir sobre la botzina. Els de casa es van posar per davant en el minut 8 encara que Revelles va igualar deu minuts després. En la segona meitat de nou es va avançar el Canals i Arthur va poder igualar el marcador en el minut 89.
    El Dénia es va mostrar irregular en la seua eixida a Sueca (3-1), davant un rival directe que va mostrar més pegada. Els de Miñana van eixir endormiscats i fins passat l'equador de la primera meitat no van dur perill a l'àrea visitant. Es va avançar el Sueca passada la mitja hora i aprofitant un moment que el Dénia jugava amb deu, ja que va haver de ser substituït Seguí. 
    Amb el marcador en contra el Dénia va tractar de recompondre's i va jugar els seus millors minuts. En l'arrancada de la segona meitat va poder igualar en diverses ocasions, però els locals van aprofitar el jugue al contraatac i els espais per a marcar altres dos punts. El juvenil Raúl va aconseguir retallar quasi al final de la trobada i el Dénia va continuar intentant-lo, encara que si encerte de cara a gol.
    Julio Ivorra es va estrenar en la banqueta del Jávea amb derrota per 2-0 davant el poderós Ontinyent 1931, líder del grup. Els de casa van fer valdre la seua qualitat davant un Jávea que va deixar una bona imatge.

 

Consulta els resultats de la jornada i la classificació en el PDF

<<< Tornar a la portada