Regional Preferente: El Calp salva una jornada grisa per als de la comarca amb un gran empat a casa del líder

Regional Preferente: El Calpe salva una jornada gris para los de la comarca con un gran empate en casa del líder
  12/12/2022

El Calp va ser l'únic equip de la Marina Alta capaç de puntuar en aquesta desé-cinquena jornada en el Grup III de la Regional Preferent. Els de Lauro van poder donar la campanada a casa d'un líder invicte ja que va arribar al minut 90 amb avantatge de 0-2 en el marcador, amb punts de Manu i Simón. Però el líder és molt líder i va voltar la porteria defensada en aquesta ocasió per Diego, fins que va aconseguir igualar el marcador a dos.
    Pitjor sort van tindre Dénia i Jávea, que es van portar dels seus desplaçaments idèntic resultat: derrota de 2-1. El Dénia va caure davant un Tavernes que li arrabassa la cinquena plaça. Els locals es van avançar en el minut 34 però va respondre abans del descans Panucci amb l'empat. Ja en l'equador de la segona meitat el Tavernes es va posar de nou per davant en el marcador i va segellar el triomf definitiu.
    El Jávea no va poder sumar a casa del cuer, el Cullera, que aconsegueix el seu segon triomf de la temporada. Els de Signes segueixen en un mal moment de joc i van encaixar el primer punt als 5 minuts. El segon va arribar res més començar la segona meitat, mentre que Borja Martínez va retallar ja en el descompte.