Regional Preferent: El Calp salvat, el Pedreguer afonat

Regional Preferente: El Calpe salvado, el Pedreguer hundido
  09/05/2022

Tot apuntava a una última jornada d'angoixes per als equips de la comarca amb la permanència en joc en el Grup IV de Preferent, però el desenllaç s'ha anticipat en aquesta mateixa. El Calp ha aconseguit per fi véncer , i ho ha fet a casa de l'Ontinyent, que perd la segona plaça de play off d'ascens. Va tornar Alexis en el millor moment per a marcar el 1-2 en el minut 59 que va donar els tres punts al conjunt verd-i-negre, i la salvació matemàtica. Van començar marcant els de casa que li les van prometre molt felices en el minut sis. No obstant això, David va posar l'empat poc abans del descans, i va obrir les portes a l'esperança. Després de cinc derrotes consecutives el Calpe va aconseguir per fi una victòria amb la qual va segellar la permanència i va deslligar el goig del club i afició.
    El triomf del Calp deixa afonat al Pedreguer, pràcticament amb els dos peus en la Primera Regional. Els de Dalt van caure a casa del Por suTavernes per 1-0, malgrat oferir resistència davant un equip que també apurava les seues opcions de play off d'ascens. L'única opció per a salvar-se del Pedreguer és guanyar la setmana vinent a casa davant l'Ontinyent, i si pot ser golejant millor, per a tractar d'aconseguir la plaça de millor dècim-tercer dels cinc grups de Preferent, encara que tampoc depén de si mateix. En el Grup II hi ha dos equips en aqueixa plaça amb 32 punts, tres per damunt del Pedreguer. Quasi fa falta un miracle.

Per la seua part, el Jávea va empatar a un gol davant el R. Benidorm en l'últim partit davant la seua afició, mentre que el Dénia va caure a Gandia per 2-0.