Regional Preferente: El Dénia guanya al Pedreguer amb gol de Panucci de penalti (0-1)

Regional Preferente: El Dénia gana al Pedreguer con gol de Panucci de penalti (0-1)
  19/02/2022

PEDREGUER: Gauchi, Caba (Carles Mondéjar), Quique, Iván Malter, Jaume (Cambronero), Pepe, kevin (Axel), Alfie (Meji), Diop, Abel (Maverick) i Miralles.

DENIA: Alex, Ramis (Ferran), Carlos Ribes, Lapeña, Segui (Lobo), Pablo, Destefano, Panucci (Juanito), kevin (Jaume), Renzo i Piñero.

GOL:
    0-1. Minut 78. Panucci, de penal.

El Dénia es va emportar el derbi a Pedreguer amb una miqueta de Panucci de penal en un partit intens i amb un guió esperat que va respectar les dinàmiques. Hauria sigut vàlid qualsevol resultat, però al final es va imposar la ratxa positiva dels groguets a la negativa del Pedreguer.
    La primera part va ser més intensa i de més arribades en totes dues porteries. Ramis va avisar a penes iniciar el partit amb un tret que va creuar en excés sobre la porteria de Gauchi. Després va ser l'ariet local Diop el que va disposar d'un parell d'ocasions, la segona amb un mà a mà amb Alex que va salvar un defensa quan ja es colava. En el minut 21 Panucci el va intentar des de lluny i va obligar a Gauchi i desviar a córner. De nou Iván la va tindre per als de Pedreguer abans d'acabar la primera part després de rematar de cap una falta que va obligar a estirar-se al porter visitant.
    En la segona part va haver-hi menys ritme i més imprecisions. A penes una acció en el 66 que posa Jaume perquè Carlos Ribes remate de cap fora dels tres pals. La jugada clau va arribar en el minut 75, quan Carlos Ribes va disparar un gran centre de Seguí que el central Iván Malter va evitar que entrara amb les mans. El col·legiat va assenyalar penal i expulsió del jugador local, i Panucci va sentenciar la trobada. A partir d'aqueix moment, el Pedreguer el va intentar penjant pilotes sobre la frontal de l'àrea dianense, en accions de pilota parada, però l'esforç va resultar estèril.