Regional Preferent: El Dénia goleja al cuer i el Jávea i el Calp cauen derrotats

Regional Preferente: El Dénia golea al colista y el Jávea y el Calpe caen derrotados
  05/12/2022

La jornada desé-quarta en el grup III de la Regional Preferent va deixar un únic triomf per als equips de la comarca. El Dénia va véncer còmodament al cuer Cullera amb un doblet de Fede i altres gols de Destefano i Renzo. Els de Diego Miñana es van anar al descans amb un 2-0 i van arredonir la golejada quasi al final del partit. Els groguets, en el seu desterrament a Xàbia, aconsegueixen un altre triomf més i es consoliden en la cinquena plaça.
    Per part seua, el Xàbia es va veure sorprés a casa per un corretjós La Font que es va emportar els tres punts (1-2). Es va avançar el conjunt visitant als 53’ minuts però Javi Hernández igual tres minuts després de penal. Però en el 75 van marcar de nou els de la Safor i Xàbia va ser incapaç de perforar la fique visitant. Tomás Calvo va ser expulsat des de la banqueta quasi al final del partit amb roja directa.
    El Calpe va sucumbir també a casa davant el Tavernes (0-3), un rival amb una plantilla molt superior que va oferir la seua millor versió davant un conjunt local descol·locat.