Regional Preferente: El Dénia liquida al Algemesí en una sublime primera parte (4-1)

12/12/2021

DÉNIA: Iván, Peña, Panucci, Pablo, Nano, Piñero, Jaume (Palacios), Seguí, Carlos Ribes (Renzo), Kevin (Faye) i Josep (Castillo).

ALGEMESI: Jaume, Miguel, Rios, Clari, Tudela, Fuster, Roca, Penalba, Moha (Juanma), Leo (Aliño) i Diego (Marín).

GOLS:

1-0. Minut 4. Panucci.

2-0. Minut 26. Ribes.

3-0. Minut 30. Jaume.

4-0. Minut 64. Castell.

4-1. Minut 76. Marin.

Al Dénia li va bastar una gran primera part per a liquidar el duel contra l'Algemesí. Panucci va obrir la llauna res més iniciar el partit amb una finalització de mestre, desprès una preciosa vaselina davant la desesperada sortida del porter. A partir d'aquest moment el Dénia va desplegar tot el seu mostrari ofensiu i va arribar amb molta facilitat, igual per bandes com per l'interior. Ribes i Jaume van posar la guinda al pastís amb altres dos grans gols.
El la segona meitat el Dénia es va acomodar i va baixar la intensitat, la qual cosa va permetre que l'Algemesí arribés més a porteria. Dos gols, un per a cada equip, i poc més a comptar.
Els tres punts permeten als groguets enganxar-se a dalt i reforçar la seva estima de cara al partit de dissabte que ve en el Diego Mena davant el líder Gandia.