Regional Preferent: El Jávea goleja en Benigànim i cauen el Dénia i el Calp

Regional Preferente: El Jávea golea en Benigànim y caen el Dénia y el Calpe
  19/02/2023

El Jávea ha salvat la jornada vinté-tercera per als equips de la Marina Alta en el grup III de la Regional Preferent amb el seu rotund triomf a Benigànim per 1-4. Els de Julio Ivorra van començar perdent amb el punt local a la mitja hora, però Javi Hernández es va convertir en protagonista de la remuntada amb la seua hat-trick, que va coronar Rubén Ortolá ja en el temps de descompte.
    Per part seua, el Calpe va caure derrotat a casa del Castellonenc amb un 4-0. El resultat va posar en relleu la superioritat de l'equip local davant un Calp que en cap moment es va ficar en el partit.
    Mentrestant, el Dénia va començar guanyant a Carcaixent amb el gol de Renzo res més començar la segona part. No obstant això, el conjunt local li va donar la volta al marcador amb dos punts en tot just cinc minuts, per a deixar el marcador final de 2-1. La derrota suposa un passa arrere en les aspiracions del Dénia de consolidar la plaça entre els huit primers, amb un resultat que ha afavorit a un rival directe.