Regional Preferent: El Pedreguer empata a Algemesí (0-0) i el Calp perd a l'Olleria (2-1)

Regional Preferente: El Pedreguer empata en Algemesí (0-0) y el Calpe pierde en l'Olleria (2-1)
  06/11/2021

La jornada d'aquest dissabte no ha deixat bons resultats per als equips de la comarca. El Calp ho tenia difícil en un camp complicat com és el de l'Olleria, a pesar que es va avançar en el minut 24 amb una miqueta de Rafa. Però els de casa van igualar el marcador a penes quatre minuts després i van rematar la faena en la segona part.

Tampoc li va anar bé al Pedreguer a casa del cuer, l'Algemesí, on va empatar sense gols. I va poder ser pitjor, perquè Gauchi va detindre un penal mancant un quart d'hora per al final. El Pedreguer va recuperar per a aquest partit a Gauchi i Caba, però va jugar sense Montaner, Gayá, i Ivan Malter, ni Guardiola que complia el seu segon partit de sanció.