Regional Preferent: El Pedreguer perd la categoria malgrat el seu triomf davant l’Ontinyent (3-2)

Regional Preferente: El Pedreguer pierde la categoría pese a su triunfo ante el Ontinyent (3-2)
  14/05/2022
Calp i Xàbia empaten (2-2), i el Dénia goleja a l'Olleria (4-2)

El Pedreguer s'ofega en la riba. De res va servir un partit molt complet davant l'Ontinyent, que també jugava les seues últimes bases per a la promoció d'ascens, en aquest comiat de lliga, amb triomf de 3-2. Va arribar tard als deures i es va veure perjudicat per un parell de marcadors, per la qual cosa no va poder aconseguir la plaça de repesca com a millor quart per la cua de tots els grups.
    El partit entre el Pedreguer i l'Ontinyent va arrancar sense massa ocasions. A penes una rematada de Quique per als locals quan s'arribaven ja vint minuts de joc. Però en el minut 34 Mave va marcar en una gran acció i va obrir les portes de l'esperança. Encara que minuts després va arribar l'empat de Rafeta i el 1-2 en el descompte de la primera meitat, tant d'Aquino de penal. Mancant futbol, els gols van posar l'emoció en l'últim tram del partit.
    L'arrancada de la segona part va ser frenètic per al Pedreguer, que va igualar als 3 minuts amb punt d'Abel. L'Ontinyent es va llançar per la victòria i va forçar una gran intervenció de *Gauchi a la següent jugada. Cambronero, que va eixir en la segona meitat, va posar el 3-2 definitiu en el minut 60. Va saber patir el Pedreguer en el tram final de la trobada que va acabar amb deu jugadors per la doble groga del central Cristian.
    Però va ser una trista victòria per al Pedreguer, al qual no van acompanyar els resultats en dos dels tres partits dels quals depenia per a la permanència. Malgrat l'avantatge que va prendre en el marcador, en cap moment de la vesprada va gaudir de la permanència. I resignació va ser la tònica que va posar el punt i final a tres anys de marxa del Pedreguer per la Preferent. Ni tan sols va aconseguir despertar massa interés el partit, que va registrar una de les més pobres entrades de la temporada, en gran part perquè va coincidir amb la Volta a Peu, la gran cita de l'esport de l'atletisme de Pedreguer.

LA RESTA DE PARTITS

Almenys la resta d'equips de la Marina Alta han pogut també acomiadar la temporada amb un dolç sabor. Per primera vegada en diverses jornades cap dels quatre ha perdut. El derbi entre el Calp i el Xàbia va concloure amb empat a dos. Es van avançar els visitants per dues vegades, amb punts de Cap i Paco, però Leider va empatar en el minut 45. Ja en la segona part Andrei va posar el 2-2 en el 54.
    Per la seua part el Dénia es va retrobar amb el gol i li va endossar un 4-2 a L'Olleria. Destefano, Renzo (per partida doble) i Carlos Ribes van ser els autors dels gols deniers.