Regional Preferent: Jávea i Calp guanyen a domicili i el Dénia rasca un empat de Xàtiva

Regional Preferente: Jávea y Calpe ganan a domicilio y el Dénia rasca un empate de Xàtiva
  17/04/2023

Els equips de la comarca en el grup III de la Regional Preferent han tret els millors resultats com a visitants just en el moment més oportú de la competició, quan tan sols queden cinc jornades per al tancament. El Jávea i el Calpe van guanyar en les seues respectives eixides, mentre que el Dénia va rascar un valuós empat sense gols del complicat camp de l'Olimpic de Xàtiva, i malgrat jugar pràcticament tota la segona meitat amb dos jugadors menys. Els tres de la Marina Alta continuen més vius que mai en la lluita per colar-se entre els huit primers del grup i passar a formar part de la nova categoria que ha establit la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana per a la pròxima temporada.
    El Jávea va patir per a doblegar al cuer Muro per 0-2 en un partit en el qual els gols van arribar en l'últim tram de la trobada. Javi Hernández va marcar en el 67 i Cap va rematar la faena en el 79. Els d'Ivorra són ja dècims a tan sols un punt de la huitena plaça.
    El triomf més saborós va ser el del Calp a casa de La Font (0-1), amb un partit molt seriós i un únic punt de Xavi en el minut 23. Tres punts que no sols situen al Calp a l'onzena posició i li manté viu en la lluita per estar entre els huit primers, sinó que a més va ser davant un directe rival, La Font, que es manté nové.
    Els resultats de la jornada han donat encara més valor a l'empat que va arrancar el Dénia en el camp de l'Olimpic, malgrat perdre al seu porter als 10 minuts de joc per una falta que va cometre sobre un davanter local. Els groguets, en inferioritat numèrica, no es van arrugar i fins i tot van disposar d'alguna ocasió per a marcar en la primera meitat. Abans del descans Carlos Ribes va veure roja directa, quan ja havia estat substituït. En la segona part l'Olímpic va estrényer però el Dénia va saber defensar la porteria a zero.