Regional Preferent: Pedreguer i Calp avancen cap a la salvació, el Jávea empata i el Dénia torna a perdre

Regional Preferente: Pedreguer y Calpe avanzan hacia la salvación, el Jávea empata y el Dénia vuelve a perder
  14/03/2022

La jornada vinté-tercera en el grup IV de la Regional Preferent ha deixat dos grans resultats per al Pedreguer i Calp, que els permet avançar en l'objectiu d'aconseguir la permanència. El Calp no va malgastar la seua visita al camp d'un Racing Algemesí que pràcticament ja és de Primera Regional per a endossar-li un contundent 0-4, amb gols de Jorrín (2), Manu i David. Per la seua part al Pedreguer li va bastar una miqueta d'Abel en el 57 per a alçar-se amb una gran victòria davant el conjunt de la Font, rival directe per la permanència. El Calp, dècim-primer, no escala posicions però s'acosta a tan sols un punt del llindar dels 30 punts. Mentrestant, el Pedreguer és desé-tercer -ocuparia la quarta plaça per la cua de la qual se salva només el millor dels cinc grups de Preferent-, dos punts per davall de la Font. Amb dos triomfs consecutius els blavets han fet reviure les seues opcions per salvar la categoria.
    El Jávea segueix la seua escalada feia els llocs de dalt, encara que en aquesta ocasió va haver de conformar-se amb un empat a un a Sueca. Els de casa es van avançar abans del descans però Paolo va empatar en el 54.
    El Dénia es fica de ple en una dinàmica inèdita fins ara en lliga amb la tercera derrota consecutiva en lliga. En aquest cas va ser el Tavernes que es va emportar els tres punts del Diego Mena. Els visitants es van posar 0-2 encara que Josep va retallar abans del descans, perquè de nou el Tavernes sentenciara en el 66. Els de Perles li cedeixen la quarta plaça al seu rival i diuen pràcticament adeu a la lluita pels llocs de play off.