Regional Preferent: ple de derrotes per als equips de la Marina Alta

Regional Preferente: pleno de derrotas para los equipos de la Marina Alta
  04/04/2022

La pitjor jornada en el pitjor moment. Els quatre equips de la comarca han caigut derrotats en els seus respectius duels en la jornada vinté-quarta, a falta tan sols de cinc per al final, i veuen truncades les seues trajectòries i aspiracions. El que sale pitjor aturat és el Pedreguer, que després d'una derrota a l'Olleria per 4-1 fa un pas arrere en les seues opcions de permanència, i es col·loca tercer per la cua. També va perdre el Calp, en Contestà per 1-0, amb una miqueta que va encaixar en el tram final, i cedeix tres perillosos punts a un rival per la salvació.
    El Xàbia va ser capaç de contindre al Tavernes en la primera part, encara que en la segona es va veure desbordat pel conjunt local que li va endossar un 3-0. Per part seua, el Dénia va deixar escapar l'últim tren que li podia acostar fins al play off d'ascens davant l'Ontinyent, segon de la classificació. Aquino va marcar l'únic tant del partit en el minut 63 i els tres punts van volar del Diego Mena.
    El Gandia, que va véncer en el camp de La Nucia B, segueix líder del Grup IV amb 55 punts i un gran avantatge sobre el segon, l'Ontinyent, que té 48. El tercer és el Tavernes, amb 43.