Regional Preferent: Triomfs a domicili del Dénia i el Jávea, i derrota a casa del Calp

Regional Preferente: Triunfos a domicilio del Dénia y el Jávea, y derrota en casa del Calpe
  16/01/2023

El Dénia i el Jávea han donat l'alegria en aquesta desé-huitena jornada de lliga -primera de la volta- en el grup IV de la Regional Preferent amb els seus triomfs a domicili. Els deniers van aconseguir remuntar a Canals (1-2) pràcticament sobre la botzina un partit que se'ls va posar costa amunt amb el punt dels locals en el minut 62. Els grogueets no es van rendir i Josep en el 89, i Destefano en el 93, li van donar la volta al marcador per a sumar tres punts molt importants i trencar una ratxa de tres derrotes consecutives.
    Amb aquest resultat, el Dénia recupera la sisena plaça gràcies a la derrota del Sueca a casa davant el Jávea (0-1). Els de Julio Ivorra han tornat per fi a assaborir la victòria després de més de dos mesos amb un brillant partit. Elian va marcar l'únic tant de la trobada en el minut 6, i van saber mantindre el resultat davant un rival que es va quedar amb un jugador menys en el minut 50.
    Per part seua, el Calpe va perdre davant l'Olleria (1-3) en un partit que va haver de jugar com a local en el camp de Benidorm, a causa de les obres que han arrancat en el Municipal. Malgrat les baixes, el Calp va poder competir davant un gran equip que es va avançar a la mitja hora, encara que Omar va igualar abans del descans. En la segona meitat el quadre visitant va ser superior i va aprofitar la seua pegada per a emportar-se els tres punts.