Regional Preferent: Triomfs per al Dénia i el Calp, empat del Xàbia i derrota del Pedreguer

Regional Preferente: Triunfos para el Dénia y el Calpe, empate del Jávea y derrota del Pedreguer
  14/02/2022

La desé-novena jornada de Regional Preferent ha deixat triomfs per al Dénia i el Calp que fan un pas avant en les seues aspiracions, mentre que el Xàbia cull un empat que li permet també avançar encara que a menor ritme. El que no alça cap és el Pedreguer, que va tornar a caure a casa -on no guanya des de setembre- i queda molt tocat en la zona de descens.
    El Dénia va esperar a la segona part per a marcar els dos tants que li donen un gran triomf, obra de Pablo i de l'ariet Panucci, que va reaparéixer en la segona meitat després d'unes jornades de descans per lesió. Amb aquest resultat els de Perles arrabassen la quarta plaça al seu rival, el Sueca.
    El Xàbia va traure un empat sense gols en el complicat camp de la Font d’Encarrós i aconsegueix sumar per segon partit consecutiu, alguna cosa que no succeïa des de feia moltes jornades.
    El derbi comarcal entre el Pedreguer i el Calp es va decantar a favor dels visitants. Els blavets es van mostrar com un equip sense fe i sense encert, i el Calp només va haver d'aprofitar una de les poques ocasions per a avançar-se en el 73 amb punt de Coco. A partir d'aqueix moment el Pedreguer va tirar d'orgull i de l'elèctric Kevin per a tractar d'igualar el partit, però el portera Cassius va salvar als seus en un parell de clares ocasions. Andrei va posar el 0-2 en l'acció prèvia al xiulet final.