Regional Preferent: Un adeu a la lliga amb més pena que glòria

Regional Preferente: Un adiós a la liga con más pena que gloria
  13/05/2022

L'última jornada d'aquesta vesprada en el Grup IV de la Regional Preferent deixa un escenari amb més pena que glòria per als equips de la comarca. Dénia i Jávea que van arribar a il·lusionar a l'afició en trams diferents de la competició en els quals van traure el cap al capdavant -el Jávea va arribar fins i tot a ser líder- afronten el seu últim partit en dinàmica negativa. El Dénia porta cinc jornades sense guanyar, i el Jávea set. Només els groguets aspiren aquesta vesprada a aconseguir la huitena plaça, encara que el Jávea li podria arrabassar la novena que ocupa actualment si no aconsegueix véncer. 
    El Calp, per sort, arriba a l'última jornada amb els deures fets. La pena és per al Pedreguer, que necessita d'una cosa molt semblant a un miracle per a no tancar hui mateix la seua històrica etapa per Preferent. Tots els partits en aquesta categoria es juguen a les 18 hores de hui dissabte, per la unificació horària que ha establit la Federació. 
    El Calp-Jávea es planteja com un derbi descafeïnat, entre dues plantilles que han patit molt les baixes per diferents qüestions. En aquesta última no podien faltar també les sancions: Paolo no estarà al Jávea, i Alexis tampoc al Calp. Per part seua, el Dénia juga davant L'Olleria, rival amb el qual es juga precisament la huitena plaça. 
    La pena de la jornada se situa al Pedreguer-Ontinyent, dos equips que es van deixar pràcticament les seues aspiracions en la jornada passada, i que necessiten guanyar i esperar la carambola d'altres resultats. Es presumeix complicat per als dos. El Pedreguer lluita agònicament per salvar-se, i l'Ontinyent per tornar a la plaça de promoció d'ascens. Els comptes no acaben d'eixir.

<<< Tornar a la portada