Regional Preferente: Una pájara de cinco minutos pasa factura al Jávea en Ontinyent (2-1)

20/11/2021

ONTINYENT: Ivelin, Paco, Rubén, Marc, Rafeta, Alberto, Jorge (Alejandro Peiró), Alexandru (Ximo), Matías Aquino, Lluís Felipe (Víctor Fuentes) i Pablo (Diego).
JAVEA: Josep Ivars, Corbalán (Caturla), Cristian, Paolo, Llamas (Juli), Marcos (Elian), Javi (Javi), Héctor, Fran, Quintana (Cap) i Tali.

GOLS:

0-1. Minut 28. Javi.

1-1. Minut. 46. Pablo.

2-1. Minut. 54. Matías Aquino, de penal.

La primera part del Jávea a Ontinyent havia sigut de llibre. Els equips van saltar al camp amb molt de respecte cap al rival i a penes es van registrar un parell d'arribades a les àrees en accions de pilota parada. En el rebutge d'una falta Tali va disposar d'una clara ocasió per a avançar als xabiencs. Però el premi arribaria a la mitja hora amb una genialitat de Javi amb un tir des de fora de l'àrea i escorat que va enxampar avançat al meta local. Després, quasi al final Marcos va llançar des de fora de l'àrea un tret que va llepar el travesser.
Però la segona meitat tot va canviar des del va iniciar. En tot just 30 segons va empatar l'Ontinyent i sense tot just respir es va posar per davant de penal. Un baixó que li va costar el partit. El conjunt local es va créixer i va crear perill per les bandes. El Jávea, noquejat, va traure tota la seua artilleria i va reaccionar amb algunes arribades d'Héctor i una altra de Juli però que va salvar el meta local.