Torna a Xàbia l'Art Bird, una visió col·lectiva i plural de l'art actual

Regresa a Xàbia la Art Bird, una visión colectiva y plural del arte actual
  12/05/2022

La tercera edició d'Art Bird obri les seues portes aquest divendres en dos escenaris diferents de Xàbia. Es tracta una mostra que reuneix artistes de múltiples nacionalitats i disciplines que proporcionen una visió plural del panorama actual de les arts plàstiques. La mostra es podrà visitar en la Galeria Isabel Bilbao i a la Casa del Cable fins al pròxim 21 de juny. 
    Art Bird és una lliure agrupació d'artistes la idea de les quals naix naix d'Andrés M. Lambert i Fuensanta Niñirola, que havien reunit, amb criteris clars, un col·lectiu d'artistes en la pàgina de FB. La parella va decidir en 2017 plasmar la seua presència i la de les seues obres en una sèrie d'exposicions internacionals bianuals a Xàbia, seu d'aquesta comunitat artística. La seua filosofia: una expressió de llibertat on es convida a l'espectador a una contemplació activa.
    En aquesta mostra l'Escultura està representada per l'artista espanyola Ester Niñirola i per l'artista argentí Guillermo Inchaurregui; la Fotografia ve de la mà internacional Sol Moracho (E), Gerardo Stübing (E), Alain Dutour (F), Bernard Thomas (F), Anton Laba (RUS) i Olivia de Vides (F). I des d'Espanya, Malu Riaza i Yolanda Carbajales presenten Gravat i Fuensanta Niñirola Art Digital.
    La Pintura està representada per l'obra de setze artistes. Els espanyols Ximo Canet, Genoveva Regidor, Raquel Misdriel, Nicoletta Tomás; el portugués Alberto D’Assumpçao; els argentins Claudia Fernández Farjat, Mónica Lebedinsky, Liliana Infanzón, Ruben Morales i Silvia Goltzman; de França, Andrés M. Lambert, Françoise Denain, Dominique Prevots i Monique Thomas; d'Alemanya Maike rerage i Hans Dieter Zingraff; de Suïssa ve Regula M. Bill. I finalment, de E.E.O.O. arriba Suzanne Marie Lambert. 

    En aquesta ocasió, la Casa del Cable acollirà a tots els artistes participants en Art Bird, i IB Galeria mostrarà les obres dels seus organitzadors, Andrés M. Lambert, Fuensanta Niñirola i Sol Moracho.
    A més, la Comunitat Art Bird exposarà aquest mes de juliol pròxim en Guimaraes (Portugal) i a la tardor a Buenos Aires (l'Argentina). A més, planeja desplegar-se a països com Alemanya, França o els Estats Units.
    La inauguració tindrà lloc el divendres 13 de maig a les 18 hores en IB Isabel Bilbao Galeria d'Art, i a les 20 hores a la Sala d'Exposicions de la Casa del Cable.

<<< Tornar a la portada