Relleu en la banqueta del Dénia BC: Clavero substitueix a Bernardo Sanz

Relevo en el banquillo del Dénia BC: Clavero sustituye a Bernardo Sanz
  25/11/2022

Eduardo Clavero és el nou entrenador de l'equip sènior masculí de Primera Nacional del Dénia BC, i presa el relleu de Bernardo Sanz que va acordar amb el club la seua eixida aquest passat dimecres. Sanz va prendre les regnes del sènior masculí mediada la temporada 2017/18, quan aquest militava en categoria Sènior Autonòmica. 
    L'ex entrenador ha completat un llarg cicle de renovació de la plantilla que ha tractat d'introduir el màxim de jugadors formats en la pedrera al primer equip. Sota el seu mandat es va fer el salt a 1 Divisió Nacional en la temporada 2020/21, estant la passada campanya molt prop de les posicions d'ascens a Lliga EBA, sempre amb jugadors de la casa com a bandera.
    Clavero assumeix el repte de continuar la seua gran labor per a tractar d'ajudar el club a continuar creixent. El nou entrenador comptava amb experiència prèvia en l'estructura del club, dirigint diversos equips de la base i deixant per al record la consecució de la Copa Júnior Masculina Preferent celebrada en el pavelló de Joan Fuster al gener de 2016.
    Quatre dels jugadors que llavors va dirigir per a aconseguir aquell recordat èxit formen part actualment de la plantilla del primer equip, la qual cosa farà molt més senzilla la seua adaptació al càrrec, que estrenarà aquest mateix cap de setmana en el partit corresponent a la setena jornada de lliga que ens portarà fins a Elx.
    Dénia Bàsquet vol agrair el treball realitzat per Bernardo tots aquests anys. No és en absolut un adeu, ja que continuarà sent part d'un club del qual és sant i senya, dirigint a l'equip Infantil Masculí DBC 09 amb el qual porta dos anys treballant amb notable rendiment.

<<< Tornar a la portada