Canfali Marina Alta

Reordenació del trànsit amb motiu de l'asfaltat de vials a la plaça Arxiduc Carles de Dénia

Reordenación del tráfico con motivo del asfaltado de viales en la plaza Arxiduc Carles de Dénia
  16/02/2019


Els treballs d'asfaltat dels vials afectats per les obres de remodelació de la plaça Arxiduc Carles -La Via, Patricio Ferrándiz i el que envolta la plaça- es duran a terme del dimecres 20 al divendres 22 de febrer.

Aquests dies, s'impedirà el pas de trànsit rodat per la zona, desviant els vehicles que procedeixen de l'avinguda d'Alacant en sentit al centre de la ciutat pel carrer Sagunt i l'avinguda Marquesat. Les interseccions dels carrers Sagunt i Mogente amb Patricio Ferrándiz i del carrer Cartagena amb l'avinguda d'Alacant es tancaran al trànsit.

Així mateix, el carrer La Via es tallarà a la cruïlla amb el carrer Diana, obligant als vehicles a circular en direcció a Patricio Ferrándiz i passeig del Saladar. Al carrer Quevedo es permetrà circular fins al seu encreuament amb Sant Josep i es tancarà al trànsit el tram que resta fins al carrer Germans Ferchen. Així mateix, els cotxes que provinguin del carrer Montcada no podran girar per Germans Ferchen i hauran de continuar per Historiador Palau i Colom.

Aquests talls i desviaments de trànsit afectaran les zones de càrrega i descàrrega del carrer La Via número 2, Patricio Ferrándiz números 4-6 i número 20 i l'avinguda d'Alacant nombre 2-4.

Adequació del solar de l'antic ambulatori

D'altra banda, dilluns que ve comencen els treballs de condicionament del solar de l'antic ambulatori del carrer Marqués de Campo, que l'Ajuntament de Dénia va adquirir el passat mes de desembre, per a la seua pròxima obertura al públic, mentre es determina quina actuació urbana es durà a terme en aquesta superfície de 900 metres quadrats ubicada al centre de la ciutat.

Els treballs consistiran en la neteja del solar, la regularització del sòl per a dotar-lo de les pendents necessàries per evitar l'acumulació d'aigua i l'acabat superficial del ferm amb una capa de sorra d'albero. També s'habilitarà una rampa d'accés i es col·locaran cinc bancs i papereres.

Quan finalitzen aquests treballs, es retirarà la tanca perimetral del solar i s'instal·larà tanca únicament en aquelles zones on, pel desnivell existent entre les voreres i el, siga necessari posar.

El pressupost d'aquesta actuació de condicionament ascendeix a 9.411 euros, IVA exclòs.

Cercar notícies
Agenda