Representants de cinc sectors recullen mil signatures contra el tancament permanent de Marqués de Campo

Representantes de cinco sectores recogen mil firmas contra el cierre permanente de Marqués de Campo
  24/07/2020

Diuen que “el volum de ciutadans no és suficient per a plantejar un centre per als vianants tan gran a l'hivern”

“Volem un centre mixt, on es puguen realitzar gestions ràpides i negocis i es puga accedir amb facilitat i que en altres moments siga per als vianants per a esplai lúdic”

La conversió en zona de vianants permanent del carrer Marqués de Camp i la Glorieta del País Valencià ha unit a veïns, comerciants, hostalers, professionals amb despatxos i venedors del mercat en contra de la mesura de l'equip de govern de Dénia. Consideren que la decisió dels socialista està afectant la mobilitat i a l'economia dels empresaris del centre. Afigen que hi ha problemes per a accedir a la zona, la qual cosa resta molta afluència de gent. Per part seua, molts residents asseguren que no poder accedir amb cotxe al carrer els causa moltes molèsties. 

        Entre les accions per a forçar que els socialistes facen marxa enrere, s'ha iniciat una campanya de recollida de signatures de persones que s'oposen al fet que el carrer estiga tallat al trànsit durant tots els dies de l'any i exigeixen que es permeta la circulació de vehicles els dies laborals. Aquesta reclamació compta amb el suport de mil persones.

        Però els representants dels cinc sectors que es consideren afectats per la conversió en zona de vianants de la principal artèria de Dénia esperen recollir moltes més signatures i continuen demanant al govern de Vicent Grimalt que els escolte. Ahir van celebrar una trobada amb els mitjans de comunicació per a deixar clar que seguiran avant en les seues reivindicacions.

Subscriu-te!