Ressonància oberta a la Marina Alta

  • Resonancia abierta en la Marina Alta
  • Resonancia abierta en la Marina Alta
  • Resonancia abierta en la Marina Alta
  18/06/2021


Un nou avançament en la medicina, concretament a Dénia, i situat en la CLINICA REMA, i on han incorporat una nova Ressonància Magnètica de Camp obert que permet realitzar tot tipus d'exploracions amb la comoditat d'una ressonància oberta. Per a tota mena de pacients, a més de pacients amb claustrofòbia també adaptada a persones majors i xiquets acompanyats pels seus pares.
La nova Ressonància Magnètica que arriba a Dénia de la mà del Grup REMA SALUT, és el sistema de RMN oberta més evolucionat, amb una intensitat de camp vertical que li permet aconseguir imatges de gran resolució diagnòstica i amb més de 320 graus lliures de visió per al pacient. El seu disseny únic, mitjançant un sol pilar, fa que aquesta màquina siga la més panoràmica que existeix i amb un funcionament totalment silenciós.
En aquest sentit, en tractar-se d'un equip obert, desapareix l'ansietat que sol ocasionar el clàssic "tub" de les ressonàncies magnètiques tancades. La seua utilització està especialment indicada en pacients amb claustrofòbia, sobrepés, i xiquets, als quals ja no serà necessari sedar o anestesiar per a realitzar una ressonància magnètica eliminant aquest risc. Així mateix, ofereix la possibilitat de realitzar exploracions que, per traumatismes o estats postoperatoris, exigeixen al pacient estar en determinades posicions, sobretot a coll, i que no és possible realitzar-les en el tub de les RM tancades.
El que s'ha dit, una NOVA RESSONÀNCIA MAGNETICA, que revoluciona la qualitat en l'atenció i millora l'experiència del pacient.

<<< Tornar a la portada