Canfali Marina Alta

Ripoll assegura que "no hi ha res que amargar" respecte al Pla General de Dénia

Ripoll asegura que
  17/09/2019
Recorda que l'oposició té accés lliure al Registre d'Entrada i als expedients

Després de les crítiques de l'oposició, des de l'equip de govern de Dénia s'ha insistit que s'ha donat tota la informació sobre el Pla General a estos partits. La regidora de Territori, Maria Josep Ripoll, assegura que "no hi ha res a amagar" sobre aquest tema i recorda que l'oposició té accés lliure al Registre d'Entrada i a tots els expedients. De fet, al juliol se'ls va autoritzar a consultar tota la documentació sobre el PGE.

Respecte a la situació del Pla General, l'Ajuntament està a l'espera que la Conselleria convoqui la comissió de coordinació d'informes sectorials per tractar algunes qüestions. Diu que, si bé alguns organismes van apuntar l'existència d'errors en el Pla General, és possible que sigui a causa de malentesos o al fet que en ocasions no tenen una visió global i realitzen interpretacions que no són exactes.

Ripoll ha llançat un missatge tranquil·litzador sobre la fase ambiental i ha assegurat que no va caducar el passat mes d'agost. Explica que, com l'Ajuntament va remetre la documentació ambiental a l'abril, ha quedat sense efecte el termini de vigència de la fase ambiental. A més, ressalta que en tot cas la Conselleria hauria de demanar d'ofici la caducitat.

Cercar notícies
Agenda