Rolser exposa el seu carro de compra 100% reciclat i reciclable en la mostra From Spain With Desing de València 

Rolser expone su carro de compra 100% reciclado y reciclable en la feria From Spain With Desing de València 
  14/11/2022

L'exposició itinerant de From Spain With Design, Identitat i Territori, ha arribat fa uns dies al cor de València, en la qual s'exposen 145 obres de professionals i estudis lligats a les tretze organitzacions que integren la Xarxa Español d'Associacions de Disseny (READ). La mostra, que podrà visitar-se fins a l'11 de desembre al Palau de Comunicacions, posa el focus en el disseny espanyol amb projecció internacional i en el seu paper com a agent de canvi cap a models socials i econòmics més responsables i sostenibles.
    De les peces que s'exposen cinquanta han sigut el carro de compra model 8Plus de la signatura Rolser de Pedreguer. Es tracta del primer carro 100% reciclable i reciclat del mercat.
    La mostra recull projectes de disseny de diferents àrees -dissenye gràfic, industrial, de producte, interiorisme i disseny de serveis-, que destaquen per la seua qualitat, per la seua projecció en el mercat nacional i internacional i per ser un model de sinergia entre professional o estudi de disseny i empreses, per donar respostes coherents i per aportar valor.
    “Un dels objectius prioritaris d'aquesta exposició és posar en valor la responsabilitat del disseny i els seus professionals davant els grans reptes que afrontem com a societat: la inclusió, la igualtat de gènere, les preocupacions ambientals, les ambicions tecnològiques o la cerca de nous materials i usos; tenim la possibilitat, però també l'obligació, de contribuir a dissenyar un món millor per a totes les persones”, ha assenyalat Ángel Martínez, president de l'ADCV i comissari de la mostra.

<<< Tornar a la portada