Rolser llança el T-Shop, el revolucionari carro que es transforma en una multifuncional motxilla

Rolser lanza el T-Shop, el revolucionario carro que se transforma en una multifuncional mochila
  19/04/2024

L'empresa de Pedreguer reforça l'aposta per la I+D+i amb aquest nou producte innovador, de qualitat i que simplifica la vida diària

L'empresa de Pedreguer Rolser ha llançat un revolucionari carro que es transforma en una multifuncional motxilla en tot just una senzilla maniobra. Batejat amb el nom de T-Shop, aquest producte ha revolucionat per complet la categoria dels carros, ja que suposa un nou concepte, similar a un trolley, que es transforma en una motxilla en qüestió de segons gràcies al seu enginyós plegat únic, la qual cosa el converteix en l'alternativa perfecta per a viatjar, entre moltes altres utilitats. A més es pot utilitzar com a equipatge de mà, la qual cosa li permet viatjar en la cabina d'avió.
    Amb un xassís equipat amb quatre rodes giratòries, i la possibilitat de plegar-se tant amb bossa, o sense ella, el T-Shop es presenta en un elegant material Tweed en tons gris i negre, oferint a l'usuari una versatilitat incomparable en poder ser transportat juntament amb el xassís, portat a l'esquena com una motxilla, o sostingut a la mà mitjançant una ansa. Les butxaques exteriors de reixeta afigen un element pràctic i modern a aquest innovador carret, que representa la combinació perfecta de moda i funcionalitat.
    El seu disseny lleuger el converteix en el company excel·lent, permetent transportar les teues pertinences de manera senzilla i sense ocupar excessiu espai. A més, incorpora un compartiment especialitzat per a portar ordinadors o altres elements de treball, assegurant que els dispositius estiguen protegits en els desplaçaments. Aquest model també suposa una elecció ideal per a aquells que gaudeixen de la naturalesa, ja que aquest tipus de carro-motxilla pot ser molt útil per a transportar aliments, aigua i altres elements essencials.
    Els carros de la compra han evolucionat més enllà de la seua funció convencional per a convertir-se en aliats que faciliten el transport i càrrega d'una àmplia varietat d'objectes, en diverses situacions, oferint la llibertat i versatilitat que necessites. En aquest context, Mireia Server, CEO de Rolser, destaca la contínua evolució de l'empresa per a satisfer la creixent sol·licitud, a través d'un ampli catàleg, i afirma: "En Rolser, la nostra innovació constant ens permet anticipar-nos a les necessitats funcionals i estètiques del consumidor. En aquesta ocasió, hem volgut donar resposta a les demandes socials emergents amb la creació d'un carro multifuncional que t'acompanya, llest per a atendre les teues diverses necessitats, entre elles viatjar, transcendint l'àmbit de les compres diàries”, ha assenyalat.
    D'aquesta manera, la companyia aposta de nou per la I+D+i amb la finalitat de continuar oferint productes innovadors, de qualitat i màxima seguretat que simplifiquen la vida diària.

<<< Tornar a la portada