Rolser rep el Reddot Design Award 2022 amb el seu primer carro 100% reciclatge

Rolser recibe el Reddot Design Award 2022 con su primer carro 100% reciclado
  27/06/2022

L'empresa de Pedreguer Rolser ha obtingut el reconeixement Reddot Desing Award 2022, al millor disseny de producte, amb el seu model 8Plus, el primer carro 100% reciclatge i reciclable. El carro ha sigut dissenyat en col·laboració amb Innou i és el resultat d'anys d'aposta per la sostenibilitat com a motor de l'empresa. 
    Absolutament totes les seues peces procedeixen de components tractats i reutilitzats. El xassís lleuger de plàstic 100% procedent de polímers és el que aporta robustesa i resistència a l'utensili, que compta a més amb una bossa confeccionada amb teixit recover, fruit d'un procés de teixit de curt tractament amb un disseny únic. 
    La qualitat del disseny ha sigut confirmada pels professionals que l'han premiat amb el Reddot Award, tota una institució en el camp del disseny internacional, que avala sens dubte el segell de qualitat. 
    El lliurament de premis va tindre lloc en Essen, Alemanya. Posteriorment va haver-hi una gala en el museu Reddot a la qual va acudir l'equip tècnic, el d'I+D i qualitat de Rolser, en la qual també van participar directius de marques de renom com Philips, LG, Ferrari, Ray-Ban o Loewe.
    El premi suposa un suport a la línia #ThinkGreen de l'empresa: fabricació circular, respecte pel medi ambient i pel Planeta.

<<< Tornar a la portada