Rolser rep un dels premis de l'Associació d'Empresa Familiar d'Alacant

  • Rolser recibe uno de los premios de la Asociación de Empresa Familiar de Alicante
  • Rolser recibe uno de los premios de la Asociación de Empresa Familiar de Alicante
  • Rolser recibe uno de los premios de la Asociación de Empresa Familiar de Alicante
  05/10/2021

Es reconeix la seua trajectòria de més de 50 anys i la seua aposta per la innovació, sostenibilitat i la responsabilitat social 

 

El trinquet El Rovellet de Dénia ha sigut el lloc triat per a l'acte de lliurament dels Premis AEFA 2021, que es van crear fa més de 25 anys per a reconéixer i posar en valor l'activitat desenvolupada per les empreses familiars de la província d'Alacant. Rolser, amb seu a Pedreguer, ha sigut guardonada amb el Premi Generalitat, que ha entregat el president Ximo Puig. 

Més de 150 persones de l'àmbit empresarial, polític i civil es van reunir el dimarts en la gala de l'Associació d'Empresa Familiar d'Alacant (AEFA), que presideix Maite Antón. Entre els assistents es trobaven els alcaldes de Dénia, Pedreguer i Calp, Vicent Grimalt, Sergi Ferrús i Ana Sala; el president de la Diputació, Carlos Mazón, i el conseller d'Hisenda, Vicent Soler. 

El premi a Rolser ha sigut recollit per l'empresari Joan Server, acompanyat per membres de la seua família. AEFA ha distingit els més de 50 anys d'activitat empresarial així com la seua aposta per la innovació, la sostenibilitat i la responsabilitat social i empresarial. Líder nacional en el mercat de carros de la compra i altres productes, Rolser també fabrica altres productes com a taules de planxar i escales domèstiques i industrials. Exporta els seus articles a més de 60 països. 

En la seua intervenció, Joan Server es va mostrar “feliç i content” perquè es tracta d'una distinció que concedeix una associació “tan admirable i important com AEFA” i perquè el lliurament del premi s'haja realitzat “a la nostra comarca, la Marina alta, tan estimada i en la qual volem viure sempre”. A més, va expressar la seua satisfacció “per haver rebut el guardó de mans del meu president, al qual respecte i admire”.

Per la seua part, Ximo Puig ha manifestat que les empreses familiars representen “el millor d'aquesta Comunitat”, i ha subratllat “la vocació social enorme” de les quals han sigut guardonades enguany. A més de Rolser, AEFA ha premiat a Domti, Pikolinos i Grup Marjal. 

Segons el president, les empreses familiars fan una aportació a la societat que “va més enllà de l'ocupació i d'una riquesa que finalment es queda en el territori”. Puig va manifestar que “sense teixit empresarial no hi ha riquesa, ni prosperitat, ni treball”, elogiant a més l'esforç que estan realitzant per a afrontar la recuperació així com el “altruisme i generositat” que caracteritzen a l'empresa familiar. Al seu judici, la unió i el treball conjunt són l'únic camí per a eixir de la crisi produïda per la pandèmia.

Subscriu-te!