Rosa Lara i Adrián Ivars s’imposen en la categoria reina d’una recuperada Pego Trail amb 430 atletes participants

  • Rosa Lara y Adrián Ivars se imponen en la categoría reina de una recuperada Pego Trail con 430 atletas participantes
  • Rosa Lara y Adrián Ivars se imponen en la categoría reina de una recuperada Pego Trail con 430 atletas participantes
  24/10/2021

Quatre-cents trenta inscrits han fet reviure la Pego Trail com a cursa de muntanya de referència a la Marina Alta, que donarà pas un calendari de proves entre aquesta comarca i la Marina Baixa fins el proper més de maig.  Les ganes per recuperar aquest tipus de proves atlètiques desprès del COVID-19 es deixava palpar en l’ambient previ a la prova a les rodalies del Pla de la Font on s’ha donat l’eixida, que ha conduït als participants a gaudir de la cursa i del paisatge que s’obri cap a la mar des de les muntanyes pegolines.

        La prova ha tingut com a campions de la categoria de 21 quilòmetres, qualificada com a reina per l’organització de la secció de muntanya del club Dorsal 19 com a reina, a Rosa Maria Lara  (C.D. de montaña y escalada Like Sport Lurbel) i Adrian Ivars (Kamikazes Gang) que han emprat respectivament un temps d’1 hora, 54 minuts i 27 segons, i 1 hora, 34 minuts i 40 segons. Ambdós han estat acompanyats en el segon lloc del pòdium per Pilar Medina i David García i en el tercer per Antonia Valero i José Manuel Luño, i en el tercer per Jaume Cots i Alicia Margalejo.

        Pel que fa a la modalitat de sprint –cursa de 13 quilòmetres- s’han imposat respectivament en la prova absoluta Diana Bisquert (Esports Colau) amb 1 hora, 27 minuts i 16 segons i Ignacio Cardona (C.A. Llebeig Xàbia( amb 1 hora, 8 minuts i 38 segons. Un i altre han tingut com a companys de calaixera per aquest ordre a Jessica Muñoz i Carlos Pascual, i Alicia Margalejo i Jaume Cots.

        Respecte a les classificacions locals, la calaixera ha tingut a Alicia Margalejo, Marta Piera i Laia Gómez com a protagonistes de la prova femenina de 14 quilòmetres, mentre Ferran Siscar, Luis Pedrero y Gabriel Gómez ho eren en categoria  masculina. Pel que a fa la categoria absoluta la calaixera femenina ha estat integrada per Laura Ivars, Silvia Pastor i Sonia Sendra; i el masculina per Guillermo Bordes, Javier Sánchez i José Manuel Giménez.

        Els guardonats han rebut els trofeus de mans del regidor de Festes Falleres i Hisenda, Juanjo Arbona en representació de l’Ajuntament. Per la seua banda, el responsable de l’àrea d’Esports, Raúl Tamarit ha elogiat la implicació demostrada per la secció de muntanya del Club Dorsal 19 a l’hora d’assumir una organització que requereix procedir a la neteja de la senda del circuit amb la col·laboració del Centre Excursionista, per a, després d’un any de obligat recés per la pandèmia, recuperar amb èxit una prova que suposa el renàixer del calendari esportiu a Pego de cara a la comarca i a la resta de la Comunitat Valenciana.  Tamarit ha agraït també el suport d’Acció Urgent, la Policia Local, el club Botamarges i el referit Centre Excursionista, aquest dos últims per estar al front del necessari avituallament al mig d de la muntanya.

       

Subscriu-te!