Rosa Sastre ofereix una col·lecció de retrats imaginaris al Centre d’Exposicions de Pego

  • Rosa Sastre ofrece una colección de retratos imaginarios en el Centro de Exposiciones de Pego
  • Rosa Sastre ofrece una colección de retratos imaginarios en el Centro de Exposiciones de Pego
  11/04/2022

La pintora pegolina, Rosa Sastre, protagonitza una singular mostra de retrats a la planta baixa del Centre Municipal d’Exposicions del carrer Hospital de Pego fins el 30 d’abril.

        La inauguració ha estat presidida per l’alcalde Enrique Moll i la regidora de Cultura, Laura Castellà, els quals han mostrat la seua satisfacció per poder comptar amb l’obra recent d’una de les pintores més veteranes i prolífiques del municipi en aquesta instal·lació municipal per a demostrar que segueix encara en actiu. “L’actual equip de govern aposta per potenciar als artistes locals i empoderar a les dones, cosa que ens congratula a la vista de la massiva presència d’aquestes per a recolzar a una artista que al nostre poble és tota una institució des de fa molts anys”, ha manifestat Castellà. 

        Per la seua banda, Sastre explica que aquesta mostra s’allunya de les estampes rurals, els paisatges i les marines que han estat la constant al llarg de la seua trajectòria artística, per retornar als anys de joventut on el que més li fascinava era pintar cares. “Ara he tornat a agafar la plumilla i la llapissera, per a dibuixar uns retrats bàsicament de dones que són fruit de la meua imaginació, als que, segons la inspiració, vaig adornant amb diferents tocats als que en algunes ocasions els done colorit i en altres no”, especifica per a apuntar que els retrats són bàsicament femenins pel major joc que donen a l’hora de plantejar la decoració.

Així mateix ha agraït l’atenció dels responsables del seu poble natal i de la tècnica de Cultura, Marisol Cendra, per a poder concretar una nova exposició després de molt de temps, pel fet que, segons afirma, “m’ha donat una nova vida, ja que oferir la teua obra al públic sempre incentiva”.

       

<<< Tornar a la portada