Rugbi: Important triomf del Dénia Barbarians davant el Sant Roque a domicili

Rugby: Importante triunfo del Dénia Barbarians ante el San Roque a domicilio
  14/11/2022

El Dénia *Barbarians ha aconseguit un triomf molt important en la sisena jornada davant el cuer Sant Roque que li permet donar-se un respir i assentar-se en la classificació. Els locals, amb un bloc complet de jugadors i amb el seu públic entregat, volien guanyar el seu primer partit per a marcar un punt d'inflexió en la seua trajectòria i van eixir per totes, aconseguint el seu primer assaig als 9 minuts i posar-se per davant 5-0.
    El Dénia va haver de posar-se el mico de treball i reforçar la seua línia defensiva per a frenar l'ímpetu local. Passat el meridià de la primera meitat va arribar el primer assaig del Dénia, de mans de César, que va deixar el marcador amb la igualtat a cinc punts amb la qual s'aconseguiria el descans.
    En la segona part els deniers van aconseguir canviar la dinàmica del partit encara que van ser els valencians els que de nou es van avançar en el marcador (8-5). El Barbarians va respondre amb un assaig de Felipe després de jugada de tres habitacions, que juntament amb la conversió a bastonades per part de Norm, van posar a l'equip per davant per primera vegada en el marcador (8-12).
    Després de la remuntada va arribar un altre assaig de tres quarts, aquesta vegada per part de “Mico” (8-17). Els valencians es veien superats i intentaven basar el seu joc en el paquet de davanters, però no aconseguien endinsar-se en zona de 22 contrària, encara que van aconseguir sumar amb tirs a bastonades en gols de càstig per a retallar el marcador.
    Però els deniers van mantindre el seu ritme i van sentenciar amb altres assajos de Ramiro, transformat a bastonades novament per Norm (14-24), i de “Torero” i “*Tanquiito”, per a aconseguir un marcador definitiu de 14-34. A més de l'important triomf el Barbarians va aconseguir un punt de prima ofensiva extra.
    Aquest dissabte el Barbarians rep al Montcada, actual líder de la classificació, en el Poliesportiu de Dénia.
    D'altra banda, l'equip Sub 16 del Dénia Barbarians va véncer al Tatami València per 50-0.