Sapristi Décom aconsegueix el Premi Nacional de Creativitat 2022

  • Sapristi Décom consigue el Premio Nacional de Creatividad 2022
  • Sapristi Décom consigue el Premio Nacional de Creatividad 2022
  24/05/2022

 

La seua campanya per al dia del llibre de l'Ajuntament d'Elx va ser guardonada amb una plata a la millor redacció

 

L'agència de publicitat dianense Sapristi Décom ha aconseguit ser present en els premis més importants de la publicitat nacional. El passat cap de setmana es van celebrar els Premis Nacionals de Creativitat, organitzat pel Club de Creatius d'Espanya i per primera vegada Sapristi Décom va trepitjar l'escenari del Kursaal per a recollir un guardó, en aquest cas una plata a la millor redacció per un dels cartells que formaven part de la campanya de Sant Jordi per a la regidoria de comerç de l'Ajuntament d'Elx.

La gala, presentada pel còmic David Broncano, reconeixia els millors treballs realitzats a Espanya durant l'últim any en les diferents categories. I el jurat, compost per algun dels prestigiosos creatius i creatives del país, va triar aquesta peça, sent l'agència dianense els únics de la Comunitat Valenciana a aconseguir un dels tres metalls.

Des de l'agència declaren que “sens dubte, és el premi més important dels que hem aconseguit fins ara. És el festival més representatiu, el més difícil i al qual hem anat anys i anys com a espectadors. A més, es traça un paral·lelisme perfecte entre la nostra campanya, que va de véncer a dracs des de llocs xicotets com a llibreries de barri i el que va passar a Donosti, on la gent va veure que des de Dénia o Elx es pot competir amb les agències de qualsevol part del país, per gegants que siguen”

La campanya, llançada a l'abril de 2021 va tindre tan bon acolliment que enguany s'ha llançat la continuació, amb els mateixos resultats d'acceptació i d'èxit en la fira del llibre d'Elx.

 

 

<<< Tornar a la portada