Sapristi Décom aconsegueix tres premis en el Festival La Lluna de València.

  • Sapristi Décom consigue tres premios en el Festival La Lluna de Valencia
  • Sapristi Décom consigue tres premios en el Festival La Lluna de Valencia
  06/12/2022

L'agència Sapristi Décom continua rebent reconeixements a la seua labor. Ara, acaba d'aconseguir tres guardons de bronze en les categories de Millor Campanya Exterior, Millor Campanya en Premsa i Revistes i Millor Copy, gràcies als seus treballs per al Centre Comercial Portal de la Marina (La tanca Pet Friendly) i l'Ajuntament d'Elx (Dia del Llibre Sant Jordi). 

La gala, celebrada divendres passat a València, va premiar les millors campanyes publicitàries realitzades en la Comunitat Valenciana durant l'any 2022. El fet que el certamen batera el rècord d'inscripcions, amb més de 350 peces presentades per 25 agències diferents posa de manifest el bon moment que viu la creativitat valenciana i dona més valor als 3 guardons que van vindre per a Dénia. 

Aquestes tres estatuetes se sumen a les 12 que ja havia aconseguit l'agència dianense durant un any molt especial, en el qual es va aconseguir la fita d'aconseguir, per primera vegada, ser reconeguda en els Premis Nacionals de Creativitat i en el qual ha sigut premiada en els 4 festivals nacionals als quals ha presentat els seus treballs. 

Segons els responsables de l'agència, “és cada vegada més difícil guanyar un premi de la categoria de la Lluna, que és el festival regional més important d'Europa i on competim amb agències de València i Alacant, acostumades a equips, clients i campanyes molt més grans. Però nosaltres tenim clar que Dénia és el lloc perfecte per a treballar en la creativitat i en l'estratègia, i que des d'ací es poden tindre idees tan bones com en qualsevol altre lloc. Portem més de 80 premis regionals, nacionals i internacionals i continuem treballant amb la mateixa filosofia que el primer dia: això es tracta de tindre molt bones idees i d'explicar-les de la millor forma possible. I en això estem i mentre tinguem la confiança dels nostres clients, en això estarem”.

<<< Tornar a la portada