Sara Gee & Ramblin’ Matt publiquen el seu nou disc gravat a la seua casa de Dénia  

Sara Gee & Ramblin’ Matt publican su nuevo disco grabado en su casa de Dénia
  25/04/2020

El confinament els ha animat a continuar component i tocant  

Que la bona música no pare. Sara Gee & Ramblin’ Matt, un duo de blues i country de Dénia, acaben de publicar el seu últim treball, amb temes que van gravar l'estiu passat. El seu nou EP, The Bootleg Studio Sessions, la cantant i el guitarrista van estar acompanyats pel baixista Pep Calle i del bateria Álvaro Díez. Amb la valuosa ajuda de Nono, com a tècnic, van gravar dues cançons originals i quatre versions de Joe Morris, Menphis, Lucinda Williams i Hank Williams. 

Una de les característiques del disc és que els enregistraments sonen tal com es van tocar, sense pistes afegides ni efectes. En la seua pàgina de bandcamp es pot descarregar l'EP així com la resta de la seua discografia que inclou fins a 13 discos. 

El seu pròxim treball està en marxa. Probablement es titularà Imprisoned Songs, que ja ho diu tot. Inclourà temes que estan component i gravant des de la seua reclusió a casa. Un avançament es pot escoltar en el següent enllace https://soundcloud.com/sara-gee-ramblin-matt/away-from-home-sara-matt

ACTUACIONS DES DE LA SEUA TERRASSA I SALT AlS ESTATS UNITS  

Sara Gee & Ramblin’ Matt s'han unit aquests dies a les iniciatives d'oferir música des dels balcons de la casa. En el seu cas, tots els diumenges a la vesprada toquen des de la seua terrassa a la Pedrera per a tots els veïns. I, a més, el dimarts van participar en un festival online de Toronto, que es va transmetre per Instagram. 

El duo es mou per escenaris de tota Espanya i tenen la possibilitat de fer el salt als Estats Units, on oferiran concerts amb la seua banda. La música ocupa el 100% de la seua activitat professional ja que també són professors de guitarra. 

Matt (nascut en Port de Sagunt) porta tocant des dels anys 80, en la dècada següent va estar als Estats Units i a Àfrica i posteriorment va viure a Londres. Va conéixer a Sara durant un concert a València i des de fa uns anys viuen a Dénia. Sara Gee va estudiar la carrera d'art dramàtic i va començar a fer música durant la seua estada a Formentera, de la mà del seu amic i mentor Erik Doornweerd. 

LA GENEROSITAT DE LA GENT 

El tancament dels locals on habitualment solen tocar ha trastocat els seus plans. Segons han explicat, una solució seria utilitzar espais públics amplis, limitar l'aforament i organitzar-lo de manera segura perquè la gent puga gaudir d'una vesprada de música en viu. “I la idea més boja, però que sent, mai se sap”, afigen, “seria usar les carrosses falleres i de carnestoltes per a portar grups de música per diferents barris i carrers de pobles i ciutats i que la gent puga gaudir des dels balcons”. De moment aprofiten les xarxes socials i estan rebent la generositat de la gent, que els mana ajuda a través del seu compte de Paypal o Bizum. Diuen que “és molt satisfactori no sols per l'econòmic sinó perquè és una mostra de reconeixement al teu treball en una situació tan complicada com la que estem passant la humanitat al complet”.

Després dels dies inicials de desconcert, quan es va ordenar el confinament, Sara i Matt van començar a tocar a la seua casa. Segons expliquen, “vam veure que no hi havia un refugi millor per a aquesta situació que el que ja teníem, i en ajudar-te tant a tu mateix penses, fotre! igual també l'ajuda als altres, i compartiré aquesta cançó en les meues xarxes, i comencem a tindre més resposta de l'habitual, la gent ho està agraint molt”. Afirmen que “la música és important i ara s'està demostrant, falta veure que alguns polítics i encarregats de gestionar la cultura també ho vegen, i que la gent es consciencie d'això i col·laboren”.

Subscriu-te!