Es busca voluntariat per a una plantació de bosc mediterrani a Orba 

  • Se busca voluntariado para una plantación de bosque mediterráneo en Orba 
  • Se busca voluntariado para una plantación de bosque mediterráneo en Orba 
  08/11/2022

L'associació cultural Ibisko, en conjunt amb el músic Óscar Jareño, organitza una nova jornada de plantació de boscos per a ampliar la xarxa de microboscos de la Marina Alta, una iniciativa que forma part del projecte Sembrant en el Desert. La jornada de voluntariat tindrà lloc aquest dissabte 12 de novembre a Orba i es preveu la plantació de 400 plantes autòctones. El telèfon de contacte per a sol·licitar més informació i apuntar-se a la jornada és el 605826748.

Sembrant en el Desert és un projecte musical i mediambiental del músic Oscar Jareño organitzat en col·laboració amb l'associació cultural Ibisko i amb el suport de la Fundació Salom Sabar a través del seu

programa d'ajudes Impulsa Cultura. D'una banda, el projecte comprén l'enregistrament d'un disc sota el mateix nom en el qual participa un grup internacional d'artistes i professionals de la música tradicional i la música urbana, el llançament de la qual està previst per a començaments del pròxim any. Al mateix temps, el projecte està vinculat a la plantació d'arbres dins de la Xarxa de microboscos de la Marina Alta, una iniciativa que persegueix la reconversió de xicotets terrenys degradats en boscos autòctons mediterranis. La primera jornada va tindre lloc l'any 2020 amb la plantació de 200 arbres a Alcalalí i la segona, en 2021 a la Sella de Pedreguer, amb la col·laboració de l'Associació Treebuu i la Fundació Fundem.

<<< Tornar a la portada