Segona Regional: El Verger s'allunya de l'ascens després de caure davant el líder Safor Gandia

Segunda Regional: El Verger se aleja del ascenso tras caer ante el líder Safor Gandia
  17/04/2023

El Verger ha dit adeu pràcticament a la segona plaça del grup XI de Segona Regional després de dues derrotes consecutives, està última a casa del líder intractable el Safor Gandia (4-1). El Verger, tercer en la classificació, va arribar amb empat a un al descans gràcies al gol de Venti, encara que en la segona meitat els brasilers van mostrar tot el seu poder per a emportar-se els tres punts i continuar una jornada més invictes. Amb aquest triomf el Safor Gandia certifica virtualment el títol de campió i l'ascens de categoria, mancant quatre jornades i 9 punts per damunt del segon, el Beniopa, equip que s'ha vist afavorit per la derrota dels vergerins. 
    En el grup XIII la classificació està més ajustada, gràcies al triomf del Teulada per 0-2 a Mutxamel, amb punts de Guillermo i Fernando. Però en aquesta ocasió el Benitatxell, que s'ha convertit en jutge del campionat, no va poder puntuar davant l'Alacant Enyeca, que reforça el seu lideratge amb el seu triomf per 0-1. Els alacantins són primers a 4 punts de distància del Teulada, i tots dos equips s'enfronten en la pròxima jornada. Els teuladins necessiten guanyar a casa de l'Enyeca si volen mantindre les aspiracions de ser campions de lliga, i esperar una nova ensopegada dels alacantins. En va canviar, la derrota dels de la Marina Alta deixaria sentenciada pràcticament la lliga a favor de l'Enyeca. 
    D'altra banda, la jornada va resultar bastant negativa, amb derrotes de l'Ondarense a casa del Foietes de Benidorm per 3-0 i del Beniarbeig en Sant Vicent per idèntic resultat. El Joventut de Pedreguer va perdre 2-1 a casa de l'Alacant City.

<<< Tornar a la portada