Segona Regional: A l’Orba se li escapa el somni de campió davant el Safor Gandia (0-2)

Segunda Regional: Al Orba se le esfuma el sueño de campeón ante el Safor Gandia (0-2)
  15/05/2022

La Marjal ha tornat a viure una altra gran matinal de futbol amb una afició i tot un poble bolcat front el somni de guanyar la lliga. En joc hi havia més de tres punts davant el conjunt del Safor Gandia, un projecte brasiler de futbol que va aterrar fa uns anys a la comarca veïna per a quedar-se. Els orbers eren primer, només amb un punt d’avantatge sobre el Safor Gandia, a falta de tres jornades -ara ja són només dos- i aquest a 17 punts del tercer, que ja no contava per a res des de feia moltes setmanes.
    El futbol comarcal s’ha citat a la Marjal per viure un partit d’etiqueta. La primera part ha sigut molt intensa, jugada de tu a tu i amb ocasions a ambdues porteries, però el marcador no s’ha mogut.
    Tot ha quedat per a la segona part, que començava amb un penal en contra de l’Orba, molt rigorós i protestat, sobretot d’aquells que no es poden xiular mai en aquestes circumstàncies. Però César ha fet la parada del partit i ha evitat el 0-1, i La Marjal se n’ha vingut amunt.
    Els brasilers, amb un gran potencia tècnic i físic, han mantingut el ritme alt al llarg del partit, i s’han avançat en el minut 62 amb un gol de Gabriel en un rebuig de la defensa taronja. L’Orba ha intentat reaccionar i ha introduït canvis a la cerca de l’empat, però el Safor Gandia s’ha mostrat molt solvent en la defensa i ha sentenciat en el temps afegit amb gol de Moreira, quan els de casa ja jugaven amb deu per l’expulsió amb doble amonestació de Rubén.
    Per segon any consecutiu el futbol li mostra la cara més amarga a l’Orba en la seua lluita per guanyar el campionat de Segona Regional, però sense cap retret cap als que han estat dins del camp perquè ho han donat tot. Tampoc se li pot qüestionar el triomf als visitants, que han encarat molt forts el tram final de la lliga -la setmana passada li van marcar huit gols al tercer classificat-, i que es preveu que guanyaran sense massa problemes els dos partits que té per davant.
    A l’Orba li resta seguir amb la cara ben alta en busca d’una nova oportunitat, perquè el destí li’n deu més d’una a aquest club que ha fet gran el futbol més modest.