Segona ronda de la Nostra Copa: L'Orba passa en el descompte, i el Teulada, Pego i Pedreguer en els penals

Segunda ronda de la Nostra Copa: El Orba pasa en el descuento, y el Teulada, Pego y Pedreguer en los penaltis
  12/09/2022

L'emoció i la igualtat ha sigut la nota destacada en els quart partits de la segona eliminatòria de la Nostra Copa en els quals hi ha hagut representació de la Marina Alta. El primer a accedir a la següent eliminatòria va ser l'Orba, que va véncer 0-1 en el camp de l'Ondarense amb una miqueta de Borja Martínez que va arribar en el temps afegit.
    El Verger-Pedreguer va resultar també molt disputat. Es van avançar els visitants amb punt d'Abel abans del descans, encara que Vicent Garcia va posar les taules quasi al final. En els penals va estar més encertat el Pedreguer, amb un resultat de 4-5. L'Oliva-Pego va acabar sense gols, i la sort dels penals es va decantar a favor dels visitants per 4-5. El mateix guió es va seguir al Teulada-Benissa, en un partit en el qual va acabar 0-0 i que després en els penals es va decantar en aquesta ocasió a favor dels locals. El Teulada-Moraira és l'únic representant de la Marina Alta de Segona Regional que accedeix a la tercera eliminatòria, prevista per a novembre.