Set restaurants de la Marina Alta revaliden les seues estreles Michelin

  • Siete restaurantes de la Marina Alta revalidan sus estrellas Michelin
  • Siete restaurantes de la Marina Alta revalidan sus estrellas Michelin
  23/11/2022

El restaurant Quique Dacosta va revalidar aquest dimarts les seues estreles Michelín durant la gala de lliurament dels guardons, celebrada a Toledo. Ni la Marina Alta ni la província han aconseguit nous reconeixements, per la qual cosa el palmarés queda com l'any passat. En la Guia Michelin de 2023 també figuraran Bom Amb de Xàbia, dirigit per Alberto Ferruz, amb dues estreles. Amb una figuren Casa Pepa (Ondara),  Beat (Calp), Audrey’s (Calp), Tula (Xàbia) i Peix & Brases (Dénia).

Dacosta va ser afortunat ja que va aconseguir la segona estrela per al restaurant que té situat en el Ritz de Madrid. El cuiner de Dénia suma ja set estreles entre tots els seus restaurants.

Com a novetats d'enguany, els restaurants Atri, de Càceres, i Cuina Germans Torres han aconseguit tres estreles per primera vegada. Atri va guanyar el mes de febrer passat el X Concurs de Cuina Creativa de la Gamba Roja de Dénia. 

Joan Roca va rebre  el Premi al Xef Mentor 2023, mentre que Cristóbal Muñoz, d'Ambivium (Peñafiel) va ser triat Xef Jove 2023. A més, en aquesta edició per primera vegada s'ha donat un guardó al servei de sala, que ha recaigut en en Toni Gerez (Castell Peralada, a Peralada, Girona). 

 

 

<<< Tornar a la portada