SINMA habilita dos noves zones de recollida selectiva al parc públic de Segària

  • SINMA habilita dos noves zones de recollida selectiva al parc públic de Segària
  • SINMA habilita dos noves zones de recollida selectiva al parc públic de Segària
  06/11/2018

 

El regidor delegat de l'empresa municipal SINMA Ondara, Francesc Giner, ha informat que s'ha procedit a habilitar dos  noves zones de recollida selectiva de plàstics, envasos, metàl·lics i tetra briks, i de paper i cartró al part públic de Segària.

       Les noves bateries de contenidors han quedat situats al costat dels de residus orgànics ja existents.

       L’actuació ha comportat també la recol·locació del contenidor de vidre a l'entrada del Parc, per a facilitar la seua recollida posterior. A més d'incrementar la dotació, s'ha realitzat la retolació diferenciada de cada paperera de recollida selectiva, per facilitar la identificació de residus que es poden dipositar de cadascuna de les fraccions.

       Segons apunta Giner, una de les zones serà, específicament, per a fer ús totes aquelles persones que acudisquen a passar uns dies a les cases de l'Alberg de Segària. Aquesta iniciativa s'ha dut a terme conjuntament amb la nova direcció de la instal·lació, que va començar a gestionar-ho el passat mes de setembre.

       A més, l'empresa municipal SINMA ha lliurat bosses de ràfia grogues i blaves que es deixaran a les cases de l'alberg, per a que les persones usuàries puguen separar en origen i anar finalment a dipositar els seus residus a cada contenidor.

Subscriu-te!