Smoking Souls, La Fuga i Nativa, cartell de luxe per a la Nit de Rock de les Festes de Juliol de Pedreguer

  • Smoking Souls, La Fuga y Nativa, cartel de lujo para la Noche de Rock de las Festes de Juliol de Pedreguer
  • Smoking Souls, La Fuga y Nativa, cartel de lujo para la Noche de Rock de las Festes de Juliol de Pedreguer
  • Smoking Souls, La Fuga y Nativa, cartel de lujo para la Noche de Rock de las Festes de Juliol de Pedreguer
  05/07/2022

Les Festes de Juliol de Pedreguer arranquen el pròxim divendres 8 de juliol amb molta força i un cartell de luxe per a la Nit de Rock, que tindrà lloc a la mitjanit al pati del col·legi l’Alfàs. Smoking Souls, la banda pegolina de rock alçarà el teló amb la presentació del seu cinquè àlbum d’estudi titulat La Cura, pel qual han comptat amb el treball de fins a vuit productors d’arreu de l’estat espanyol i les col·laboracions de Bala o David Ruiz de LA M.O.D.A. Smoking Souls, que canta en valencià, es consoliden així com una de les propostes més sol·licitades en el panorama musical dels Països Catalans, amb una proposta única basada en guitarres esmolades, riffs èpics i lletres corprenedores que trenca fronteres.
    El segon torn serà per a La Fuga, un grup mític amb una brillant trajectòria de més de 500 actuacions per tot el territori nacional, i que han tornat amb molta força desprès el parèntesi d’estos últims anys. Edu (bateria) i Nando (guitarra) tornen doncs a l’escenari amb dues úniques actuacions a la Comunitat Valenciana, el concert de Pedreguer i a València a novembre. I ho faran amb temes nous com el de Demasiado Tarde, estrenat fa un parell de mesos en les plataformes digitals.
    Nativa és la formació més jove, naix al 2019, però amb músics de gran trajectòria ex membres de La Raíz: José Carlos García “Sen-K”, Julio Maloa i Adri Faus. Tancaran la matinada amb la presentació d’un projecte de molt de talent, potència i una increïble font de creativitat. Així ho van demostrar amb la publicació del seu primer àlbum homònim, i així ho van tornar a fer quan, en plena pandèmia, es van reinventar per donar vida al seu disc en acústic Nativa Acoustic Sessions. I així, imparables i incansables, els valencians continuen creixent i fent vibrar el públic amb aquesta gira de 2022 que passa per Pedreguer, el pròxim divendres 8 de juliol. 

<<< Tornar a la portada