Snyntpop, punk i indie pop i rock marquen el ritme de la Spring Fest by gegant a la plaça de bous d’Ondara

  • Snyntpop, punk e indie pop y rock marcan el ritmo de la Spring Fest by gigante en la plaza de toros de Ondara
  • Snyntpop, punk e indie pop y rock marcan el ritmo de la Spring Fest by gigante en la plaza de toros de Ondara
  28/05/2022

Set grups de diferents estils han embargat de diferents ritmes i estils la plaça de bous d’Ondara com a escenari del Spring Fest by Gegant.

L’esdeveniment musical ha anat alternant en les quasi nou hores de duració el punk pop de la mà de Vosotras vereis, l’indie rock amb Secundaria i Alison Darwin, el punk rock amb Guitarra es árbol, l’indie amb Axolotes Mexicanos, el snyntpoc amb Nebulossa, el punk amb Shego. De tots aquests grups ells el que ha registrat més aplaudiments del nombrós públic congregat ha estat el penúltim que estava composat pels ondarencs Mark Dasousa i María Bas, que junt a  Ophelia Alibrando, han estat guanyadors del premi especial del jurat en l'últim certamen d'Indie Cool.

Amb aquest muntatge els assidus del Gegant a Segària s’han rescabalat de que el festival no s’hagi celebrat al parc municipal ondarenc per tercer anys consecutiu a causa del Covid-19 amb una jornada musical que ha estat el reclam de tota la comarca per a tornar a gaudir de la música en directe sense restriccions.

 

 

<<< Tornar a la portada