S’obri el termini per a inscriure les empreses i comerços que volen participar dels bons de consum a Pedreguer

S’obri el termini per a inscriure les empreses i comerços que volen participar dels bons de consum a Pedreguer
  01/09/2022

Fins a l’11 de setembre estarà obert el termini d'inscripció perquè les empreses s'adheresquen als consums bons de Pedreguer. Per formar part de la iniciativa caldrà inscriure's a través del web boconsumpedreguer.es. De l'1 al 31 d'octubre és la data fixada per gastar les targetes a les empreses adherides a aquesta campanya de promoció del consum local.

A més, per solucionar la important bretxa digital que dificulta a la gent gran realitzar alguns tràmits telemàtics, s'han habilitat els dies 13 i 14 de setembre, per concertar cita prèvia al telèfon 613 331 652. Aquest servei és exclusivament per a la gent major de 65 anys.

D'altra banda, per al veïnat de Pedreguer, el lliurament de targetes per ordre de cita es farà del 19 al 30 de setembre a l'antic Retén de la Policia Loccal de Pedreguer, Plaça Major, núm. 22.

El 25 d'agost passat l'Ajuntament de Pedreguer va signar un conveni de col·laboració amb Unió Gremial. Gràcies a aquest acord, l'Ajuntament ha engegat la campanya de bons per incentivar el consum local del municipi. Aquests bons al consum de la Diputació d'Alacant s'articularan mitjançant targetes moneder garantint que qualsevol persona, major de 18 anys i empadronada a la localitat, hi puga accedir mitjançant reserva en línia. Un cop concertada la cita, els interessats podran acudir a recollir la targeta al lloc de lliurament dels bons.

Aquesta campanya de foment del consum local s'està fent gràcies al treball conjunt de col·laboració amb l'Ajuntament de Pedreguer, la Diputació d'Alacant, Creama Pedreguer i el suport tècnic de la Unió Gremial.

<<< Tornar a la portada